Odstředivý odšťavňovač k přípravě ovocných a zeleninových šťáv
Všichni milovníci zdravého životního stylu brzy narazí na to, že velkou část jídelníčku musí tvořit ovocné a zeleninové šťávy. K přípravě kvalitní šťávy s obsahem potřebných vitamínů a minerálů nám slouží odšťavňovače, které by neměly v žádné rodině chybět. Mnozí z nás při výběru odšťavňovače ale narazí na základní problém – na trhu jich nalezneme opravdu spoustu a vybrat ten správný a především kvalitní není proto vůbec jednoduché, jak by se na první pohled mohlo zdát. Proto jsme se rozhodli, kvůli spokojenosti našich zákazníků, zařadit do nabídky přístroje nejvyšší kvality, se kterými budou stoprocentně spokojeni.
Doporučujeme vám odšťavňovače odstředivé, které nejprve ovoce či zeleninu nastrouhají na diskovém struhadle a následně rozprostřou na jemné sítko. Odstředivá síla daná vysokými otáčkami separačního koše (3 až 15 tisíc otáček za minutu) odšťavní nastrouhanou vlákninu a během chvilky získáte 100% zdravou šťávu. Výhodou odstředivých odšťavňovačů je velký plnicí otvor a rychlost zpracování ovoce a zeleniny. Nevýhodou je omezení ve výběru surovin, které na odstředivkách lze zpracovávat. Oblíbené jsou zejména díky své rychlosti přípravy čerstvého nápoje a praktičnosti.
V naší nabídce naleznete například přístroje Catler, které svou kvalitou patří na přední příčky žebříků. Mají výkonný 1200W motor a kvalitní nerezové síto. Elektronické ovládání rychlosti vám umožní nastavit optimální rychlost pro daný druh ovoce či zeleniny a získat tak co nejvíce čerstvé šťávy. Díky velkému širokému plnicímu otvoru je možné vkládat celá jablka nebo pomeranče, aniž by je bylo třeba nejprve pracně krájet. Složení a rozložení odšťavňovače je otázkou jen několika málo vteřin a o nic více času vám nezabere ani samotné čištění. Sítko snadno a rychle vyčistíte pomocí přiloženého kartáčku, anebo jej stejně jako všechny odnímatelné části necháte umýt v myčce. Tyto odšťavňovače si poradí téměř se všemi druhy ovoce a zeleniny, proto si vychutnáte šťávy, na jaké máte zrovna chuť.